Volledig scherm
Archiefbeeld: WNC - VVHZ © William Hoogteyling

WNC blijft met lege handen tegen Nieuw Lekkerland

WAARDENBURG - Met een overwinning in de eerste klasse zaterdag Zuid 1 op Nieuw Lekkerland had WNC een plaats in de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse kunnen afdwingen. Het kwam er niet van, want Nieuw Lekkerland ging er met de winst vandoor: 1-4. 

,,We vergaten strijd te leveren en dan heb je geen recht van spreken”, was WNC-trainer Cor Prein reëel. ,,Jammer, we waren er dichtbij en dan overheerst de teleurstelling.” WNC streed lang tegen degradatie, maar door een prima derde periode handhaafde WNC zich en vergat zich te belonen met een vervangende periodetitel. 

Na een halfuur was het 0-1. Na rust viel snel de 0-2. Demian Ririmasse maakte er tien minuten voor tijd nog 1-2 van, daarna was de koek op en liep Nieuw Lekkerland uit naar 1-4.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Amateurvoetballers kunnen tot zaterdagnacht van club wisselen, waarom doen jaarlijks tienduizenden spelers dat?
    poll

    Amateur­voet­bal­lers kunnen tot zaterdag­nacht van club wisselen, waarom doen jaarlijks tienduizen­den spelers dat?

    Jaarlijks wisselen tienduizenden spelers van amateurclub. De sluitingstermijn van deze transfermarkt is bepaald op 15 juni om 24.00 uur. Spelers hebben tot aanstaande zaterdagnacht de tijd een keus te maken. Daarna kun je alleen via een dispensatieregeling (verhuizing, werk) nog naar een andere club. Wel is het mogelijk de overschrijving in te trekken en terug te gaan naar de oude club zolang er geen formele wedstrijd (beker of competitie) is gespeeld.

Amateurvoetbal