Volledig scherm
Archiefbeeld: WNC - VVHZ © William Hoogteyling

WNC kan zelfs na verlies periodetitel nog overnemen

GIESSEN - WNC verloor in de eerste klasse zaterdag Zuid 1 met 3-1 van GRC’14, maar zag de concurrenten voor de vervangende derde periodetitel ook struikelen. 

“Ondanks het verlies hebben we alles nog in eigen hand”, vertelde WNC-trainer Cor Prein. “We moeten volgende week thuis winnen van Nieuw Lekkerland. Het moet echter wel anders dan tegen GRC’14”. De Waardenburgers leverden te weinig strijd en creëerden nauwelijks kansen. 

GRC’14 had aan een rake counter na een halfuur genoeg om op voorsprong te komen: 1-0. Snel na rust kwam GRC’14 met tien man te staan. Spits Michael van den Oever kreeg zijn tweede gele kaart. Toch kwam GRC’14 op 2-0. 

WNC kreeg kansen genoeg, alleen scoorde niet. Pas vlak voor tijd kwam de 2-1 van René van Soelen. In blessuretijd liep GRC’14 nog uit naar 3-1.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal