Volledig scherm
Archiefbeeld: Haaften - NEO 25 © William Hoogteyling

Zelfs na winst is Haaften nog niet uit de zorgen

ANDEL - Zaterdagderdeklasser Haaften versloeg in Andel Sparta’30 met 1-4, maar is nog niet uit de zorgen. Volgende week moet de ploeg van trainer Adrie van Steijn het derdeklasser schap veiligstellen tegen SV Capelle. 

Vijf ploegen, waaronder Haaften, kunnen nog op een promotie-degradatie plaats uitkomen. In de eerste helft ontliepen beide ploegen elkaar niet veel, alleen Haaften was veel schotvaardiger. 

Via Jordi Perdon, Thijmen Gerringa en Daniël van Zuijdam stond het na 44 minuten op 0-3. Op slag van rust deed Sparta’30 wat terug: 1-3. De tweede helft was voor Haaften, maar alleen Gerringa wist nog te scoren: 1-4.    

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Amateurvoetballers kunnen tot zaterdagnacht van club wisselen, waarom doen jaarlijks tienduizenden spelers dat?
    poll

    Amateur­voet­bal­lers kunnen tot zaterdag­nacht van club wisselen, waarom doen jaarlijks tienduizen­den spelers dat?

    Jaarlijks wisselen tienduizenden spelers van amateurclub. De sluitingstermijn van deze transfermarkt is bepaald op 15 juni om 24.00 uur. Spelers hebben tot aanstaande zaterdagnacht de tijd een keus te maken. Daarna kun je alleen via een dispensatieregeling (verhuizing, werk) nog naar een andere club. Wel is het mogelijk de overschrijving in te trekken en terug te gaan naar de oude club zolang er geen formele wedstrijd (beker of competitie) is gespeeld.

Amateurvoetbal