Volledig scherm
Centrale verdediger Migiel Zeller (links) ontbreekt bij TEC in het duel met GVVV. © Joep Leenen

Zware bekerklus voor TEC in Veenendaal

TIEL - TEC reist vanavond met een gehavende selectie af naar Veenendaal voor de bekerwedstrijd tegen GVVV (20.00 uur). 

Geen onbekende tegenstander voor de Tielse derdedivisionist. Trainer Frits van den Berk weet wat TEC te wachten staan.

Blessures

Het wordt voor TEC nog een hele kluif om door te bekeren. Los van het feit dat tweededivisionist GVVV de tegenstander is, kampt de Tielse formatie met de nodige pijntjes en blessures. 

,,Migiel Zeller, Obi Onyeike, Bart Westerlaken en Randel Shakison missen we tegen GVVV. Dat zijn voor ons toch vier sterkhouders. Ook Robbie Holder is nog niet helemaal fit. Hij heeft nog wat last van een enkelblessure die hij vorig seizoen op liep. Maar morgen moet hij wel spelen’’, verklapt Van den Berk alvast.

En wie vullen de vrijgekomen plekken bij TEC dan op tegen GVVV? ,,Nicky Kuiper hebben we nu op de plek van Migiel Zeller staan, centraal achterin. Op linksachter kan Joël Beukhof spelen. Hij maakte een goede indruk tijdens in de voorbereiding. Evenals Ewout Gouw; echt een type speler dat bij ons past. Hij is een goede concurrent voor Bart Westerlaken op het middenveld.’’

Geen onbekende

GVVV is in elk geval geen onbekende voor TEC. De afgelopen twee seizoenen kwamen beide ploegen elkaar vier keer tegen in competitieverband.

 ,,GVVV is een sterke en stabiele ploeg. We hebben hen de afgelopen week twee keer bekeken in oefenwedstrijden en het is wel zeker dat wij het niet makkelijk gaan krijgen. Maar wij gaan het GVVV ook niet makkelijk maken.’’

GVVV-TEC, 20.00 uur, sportpark Panhuis, Veenendaal.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal