Bord in de tuin van een voorstander om van Grintweg een "fietsstraat" te maken.
Volledig scherm
Bord in de tuin van een voorstander om van Grintweg een "fietsstraat" te maken. © Herman Stöver

Aanpak Grintweg Wageningen laat nog jaren op zich wachten

WAGENINGEN - Het duurt nog jaren voordat de Grintweg tussen Wageningen en Bennekom eventueel omgevormd wordt tot een fietsstraat. Mocht het na 2024 zo ver komen, dan zullen alle Ja-fietsstraat- en Nee-fietsstraat-borden langs de weg het al lang hebben begeven.

1 reactie

 • Manfred

  3 jaar geleden
  Eindelijk die gevaarlijke vluchtheuvels weg bij Kierkamperweg, Commandeursweg en Molenstraat.Als je een fietsstraat maakt niet je dit naast rood asfalt ook duidelijk maken met borden en fietsstraat symbool/logo op wegdek.
 1. Gewoon alles zeggen of een beetje op je woorden letten? ‘Laten we niet doorslaan, anders zijn we zo terug in de Victoriaanse tijd’
  PREMIUM
  7

  Gewoon alles zeggen of een beetje op je woorden letten? ‘Laten we niet doorslaan, anders zijn we zo terug in de Victoriaan­se tijd’

  Het is vrijdag twintig jaar geleden dat politicus Pim Fortuyn werd vermoord vanwege zijn ideeën, onder meer over de islam en het vreemdelingenbeleid. Zijn moord zwengelde de discussie aan over vrijheid van meningsuiting. Sociale media hadden we nog niet destijds en de termen ‘woke’ en ‘cancelcultuur’ waren nog niet bedacht. Na een week waarin Nederland 22 plekken zakte op de ranglijst van persvrijheid en het bijna alleen maar ging over de uitspraken van presentator Johan Derksen, vroegen we bezoekers op het Wageningse Bevrijdingsfestival: durft u nog alles, altijd en overal te zeggen wat u vindt?

De Vallei