Aanwonenden Grebbedijk Wageningen: ook voor ons gaat veiligheid boven uitzicht

VIDEOWAGENINGEN - Natuurlijk behouden de aanwonenden graag hun uitzicht over de Grebbedijk op de uiterwaarden en vanzelfsprekend willen ze niet dat de dijkverzwaring betekent dat ze een deel van hun tuin kwijtraken. ,,We willen heel graag dat  ook onze belangen zo maximaal mogelijk meegenomen worden, maar ook voor ons gaat veiligheid uiteraard boven uitzicht‘’, zegt Robert Duiveman.

Hij is een van de mensen in de Wageningse binnenstad die pal langs de Grebbedijk wonen. Samen met Ben Schaap, ook woonachtig in de Havenstraat, is hij een motor achter de bewonerspetitie over de Grebbedijk. Donderdag overhandigden zij de petitie aan Gelders gedeputeerde Josan Meijers en projectwethouder Peter de Haan. De petitie wordt breed gesteund door de aanwonenden van de Grebbedijk in de binnenstad: in één weekend werden 100 handtekeningen ingezameld: ,,We weten ons dus massaal gesteund’’, zegt Schaap.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei