Volledig scherm
De winnaars van de jeugdlintjes. © Kees Stap

Achttien jeugdlintjes voor inspirerende jonge Wageningers

WAGENINGEN - Achttien jonge Wageningers hebben zaterdag een jeugdlintje gekregen. Die werden overhandigd door burgemeester Geert van Rumund. De feestelijke en muzikale uitreiking vond plaats in de raadzaal van het stadhuis. 

De jongeren werden op de speciale ‘Jeugdlintjes-troon’ in het zonnetje gezet, omdat zij een bijzondere prestatie hebben geleverd en nog steeds leveren op sociaal, maatschappelijk, cultureel of sportief gebied. Daarmee zijn ze onbedoeld een groot voorbeeld voor iedereen, aldus de gemeente. Ze kijken om naar anderen en zorgen ervoor, dat die ander daar beter van wordt.

De lintjes gingen naar Mats van Leersum, Mila Dijkslag, Anna Martinez, van BC de Kantjils Merle Smit, Annesofie Buijse, Nero Basiaanse en Mathijs Oosterlee, Annika Willems en Eline Kroon, Cas Timmermans, 'klimaatstakers’ Lotta Zwetsloot, Bloesem Kamphuis, Gras Kamphuis, Arne Hekman, Ivo Groenevelt, Kiki van Westeneng en Livia Giebels en Noëlle de Jong.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei