Volledig scherm
De afgebroken tak. © 112 Nieuws Gelderland

Afgebroken tak zorgt voor overlast in Wageningen

WAGENINGEN - Een grote, afgebroken tak heeft vrijdagavond voor overlast gezorgd aan de Plantsoen in Wageningen. Meerdere takken kwamen rond 19.15 uur los van de boom en vielen naar beneden. 

Ondanks de drukte in de straat, raakte er niemand gewond. De brandweer heeft met een hoogwerker meerdere takken afgezaagd om de weg weer veilig te maken.  De weg had een tijdje hinder van de werkzaamheden. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Duivels dilemma: omgeslagen roeiboot, boomstronk met vogels of toch schittering van de tv?
    PREMIUM
    UPDATE

    Duivels dilemma: omgeslagen roeiboot, boomstronk met vogels of toch schitte­ring van de tv?

    WAGENINGEN - Dreef er een boomstam voorbij met vogels erop? Weerspiegelde er een tv in de ruit van de Wageningse watersportvereniging VADA? Al op het moment dat 112 werd gebeld, had voorzitter Henk Blaauw ernstige twijfels. Na de melding kwam zondagavond een grootschalige reddingsoperatie op gang. ,,Het was een duivels dilemma. Ik zag niks drijven, maar je kan het risico niet nemen. Als er wel vier mensen in het water liggen, ben je de rest van de je leven die lul die niks deed.”

De Vallei