Op de eerste en tweede verdieping van de Spelstraat 2 (het huis met de geblindeerde ramen) kunnen mogelijk toch studenten blijven wonen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de eerste en tweede verdieping van de Spelstraat 2 (het huis met de geblindeerde ramen) kunnen mogelijk toch studenten blijven wonen. © Herman Stöver

Alle bewoners moesten weg uit studentenhuis Wageningen maar nu is er toch hoop : ‘Bij groen licht kunnen wij snel schakelen’

WAGENINGEN - Voor een deel van de 21 studenten die komende maand hun kamers aan de Spelstraat in Wageningen moeten verlaten gloort er hoop. Hun pandeigenaar spreekt deze woensdag met de gemeente over een nieuwe constructie, waardoor er toch nog zeven studenten kunnen blijven wonen.

1 reactie

  • W Westland

    3 maanden geleden
    De zielige studenten hebben een jaar lang de tijd gehad om te vertrekken maar de op geld beluste eigenaar heeft hen lang aan het lijntje gehouden. Want leegstand is voor hem geen opbrengsten. Echt vreemd als de gemeente zich voor het karretje laat spannen door een ondernemer, maar ja we hebben nu een VVD burgemeester...... Het zal mij niks verbazen dat er handjeklap gespeeld wordt (eigenaar heeft ook panden aan Duivendaal waar ook iets aan de hand is).......Moet je eens proberen als particulier.

De Vallei