Volledig scherm
Lara de Brito © Raphael Drent

Artsen zijn positief over Lara de Brito

WAGENINGEN -  Wethouder Lara de Brito is herstellende van een zware behandeling aan baarmoederhalskanker. De artsen zijn positief over haar herstel, liet burgemeester Geert van Rumund deze week weten in zijn nieuwjaarstoespraak. 

De GroenLinks-wethouder is populair en dat is ook gebleken uit de talrijke steunbetuigingen die ze heeft mogen ontvangen. Via de burgemeester liet ze weten dat als een grote steun te ervaren. Ze is in oktober geopereerd en heeft in december een intensief traject van vervolgbehandelingen afgerond. Van Rumund: ,,Lara wil laten weten dat het goed met haar gaat. De komende periode staat voor haar in het teken van verder herstel en rust.’’ De toespraak van Van Rumund stond vooral in het teken van een oproep om in Wageningen om te zien naar elkaar.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei