Vernielingen aangericht bij een aspergeboer.
Volledig scherm
Vernielingen aangericht bij een aspergeboer. © Politie Wageningen

Aspergeveld vernield in Wageningen

WAGENINGEN- In de nacht van dinsdag op woensdag zijn er bij een aspergeboer aan de Oude Diendenweg in Wageningen asperges van het land gestolen, maar zijn er voornamelijk over een strook van honderd meter vernielingen aangericht.

10 reacties

 • Roy

  3 jaar geleden
  Als je steelt ipv naar de voedselbank te gaat, dan pas zou je je pas moeten schamen.
 • Mart

  3 jaar geleden
  Of stelen of de voedselbank, maar sommige schamen zich voor het laatste
 • Roy

  3 jaar geleden
  Dus ???? Hele rare reactie. 
 • Niels

  3 jaar geleden
  Kunt u mij uitleggen waarom dit een rare gedachtenkronkel is ?
 • Finette

  3 jaar geleden
  Prijzen laag Misschien te veel aanbod Je kunt nergens iets eten en je krijgt er  asperges  bij   Ik ben ze echt al zat. Soms slaat het ook nergens op en past het niet eens bij het gerecht Stom hype gedoe Dan wordt je aspergemoe. Tegenwoordig hangt het eten van de hypetjes aan elkaar  Iedereen doet iedereen na, vooral als iets op internet is geweest. Vroeger waren er ook minder aspergevelden Moest je even zoeken,  was het meer bijzonder Nu op elke hoek.
 1. Omwonenden speeltuin Englaan in Wageningen naar de rechter om gemeenteplannen: ‘Eén circus per jaar maar meer willen we niet’
  PREMIUM

  Omwonenden speeltuin Englaan in Wageningen naar de rechter om gemeente­plan­nen: ‘Eén circus per jaar maar meer willen we niet’

  WAGENINGEN/DEN HAAG – Omwonenden van speeltuin Englaan willen per se niet meer dan één keer per jaar een circus op het recreatie-, speel- en sportterrein langs de N225, en zeker geen braderieën en woonwagens van kermisklanten. Ze vrezen dat een nieuw plan aan die grens tornt. Daarom stappen ze naar de Raad van State. Die stelt voor het plan aan te passen.

De Vallei