Je hond los laten lopen in park De Blauwe Bergen in Wageningen. Als het aan de gemeente ligt, moet daar echt een einde aan komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Je hond los laten lopen in park De Blauwe Bergen in Wageningen. Als het aan de gemeente ligt, moet daar echt een einde aan komen. © Herman Stöver

Baasjes bepleiten losloopgebied in Blauwe Bergen

WAGENINGEN - Hondenbezitters die hun viervoeter niet aangelijnd laten spelen in het Wageningse recreatie- en natuurparkje De Blauwe Bergen, riskeren binnenkort een boete. Onbegrijpelijk, vinden tientallen dagelijkse bezoekers. Zij pleiten er juist voor dat het veld wordt aangewezen als losloopgebied.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    4

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

De Vallei