Ook langs de Mansholtlaan bij de Wageningen Campus is natuur te vinden
Volledig scherm
PREMIUM
Ook langs de Mansholtlaan bij de Wageningen Campus is natuur te vinden © Herman Stover

Bereikbaarheid Wageningen versus natuur: het doet overal pijn

WAGENINGEN - Het is de keerzijde van de mooie omgeving waar Wageningen ligt: waar er ook gewerkt gaat worden aan een betere bereikbaarheid, overal is sprake van een kwetsbare natuur. Niet alleen op het tracé van de mogelijke nieuwe Campusroute, maar ook langs de bestaande Mansholtlaan en Nijenoord Allee leven bijzondere planten en dieren.

10 reacties

 • Geen

  4 jaar geleden
  De tathorst en de roghorst doen het zelfde als noordwest. Van alles verzinnen om die aanpassingen van de bestaande weg maar tegen te houden. 
 • Geen

  4 jaar geleden
  De tathorst en de roghorst doen het zelfde. Die verzinnen ook de gekste dingen waarom de weg niet (kan en moet) worden aangepast
 • Wageningse Student

  4 jaar geleden
  Al die zogeheten natuurclubs zitten daar samen met 1 pet, Noordwest beschermen. Ze vonden het prima dat de blauwe berg wegging, alle bomen aan de nijenoord allee mochten gekapt worden zolang de weg maar niet langs hun wijkje gaat. De natuur gebruiken al die clubjes als middel daarvoor. Alleen eigen woonbelang hebben ze!! Geen natuurbelang!!
 • Daan

  4 jaar geleden
  Kijk eens naar hoeveel van het verkeer sluipverkeer is. Daar zit een groot probleem. Niet eenvoudig op te lossen maar extra infrastructuur vanwege sluipverkeer is toch van de zotte. 
 • Wolf

  4 jaar geleden
  Jaja een Mc Donalds kan niet hier ivm overlast, maar de universiteit mocht zelfs nucleair onderzoek doen en nog steeds dierproevenNee de campus geeft geen overlast, tot dat de nimbys over een dassenbos begonnen te jammeren.Feit is dat er geen das meer zit.Maar zo.n strook asfalt langs je huis geeft wel waardevermindering.