Eenmalig terug van weggeweest, mountainbiken van de Bergrace. Hier de start van een wedstrijd in Lunteren.
Volledig scherm
PREMIUM
Eenmalig terug van weggeweest, mountainbiken van de Bergrace. Hier de start van een wedstrijd in Lunteren. © Coen de Jongh

Bergrace pakt uit met drie evenementen op één dag, die alle drie finishen op de Wageningse Berg

WAGENINGEN/ RHENEN - De laatste Bergrace by Night is al geweest. Op zondag 8 maart halen Hans Burgersdijk, Matty van Manen en 120 andere vrijwilligers nog een keer alles uit de kast, met liefst drie evenementen.

Hans Burgersdijk, sinds jaar en dag boegbeeld van de verschillende activiteiten van de Bergrace, doet het sinds de vorige herfst wat rustiger aan. De Wageninger werd getroffen door hartklachten en moest zijn geesteskind, de Bergrace by Night, aan zich voorbij laten gaan. 

Matty van Manen, ook organisator van het eerste uur, zorgde er met een grote groep vrijwilligers voor dat de laatste aflevering van de loop in het donker een succes werd. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei