Volledig scherm
t.b.v. de Gelderlander DGFOTO / de ValleiWageningen 17/08/2018 Kostadinos Orilidis / AID Wageningen UR t.b.v. #ValleiVolkopdrachtnr. 193206 foto: Herman Stöver t.b.v. de Gelderlander DGFOTO de Vallei © Herman Stöver

Beste van de wereld

VALLEIVOLKKostadinas Oreilidis gaat twee jaar studeren aan de Wageningen Universiteit, op het grensvlak van informatica en agricultuur. 

,,Iedereen die ik sprak op mijn universiteit in Saloniki zei: dan moet je naar Wageningen toe. Het is op dit terrein de beste universiteit van de wereld hoor ik van iedereen dus dat wil ik mee gaan maken tijdens mijn masterstudie.’’ Hij is twee dagen voor de start van de introductiedagen in Wageningen gearriveerd en de eerste indruk is positief: ,,Het ziet er allemaal mooi uit hier vind ik. Dit gaat vast allemaal goed komen met mij hier in Wageningen.'' Wat valt hem het meest op? ,,Everything is so well organized.’’ Het verschil met Griekenland is groot, ervaart hij nu al.

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 673.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei