Volledig scherm
Op de Marijkeweg in Wageningen is woensdag een auto uit de bocht gevlogen, de bestuurster lijkt ongedeerd. © RonV Media

Bestuurster vliegt uit de bocht in Wageningen en raakt vier auto’s

WAGENINGEN - Een auto is woensdagmiddag op de Marijkeweg in Wageningen uit de bocht gevlogen. De bestuurster knalde daarna een parkeerplaats op en raakte een viertal geparkeerde auto’s. 

De auto kwam vervolgens tegen een boom tot stilstand. De bestuurster raakte niet zichtbaar gewond, maar was wel erg ontdaan. Ze regelde zelf een sleepauto. 

In totaal liepen vijf auto’s schade op. De eigenaren van de andere auto’s zijn op de hoogte gebracht.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘2019? Mijn scriptie maken. Ik wil door, maar niet om weg te zijn uit Wageningen hoor’
    VALLEIVOLK

    ‘2019? Mijn scriptie maken. Ik wil door, maar niet om weg te zijn uit Wageningen hoor’

    Studenten moeten tegenwoordig ondernemend zijn. Simone Penris heeft haar masterstudie Food Technology op de Wageningen Campus een paar maanden op een lager pitje gezet om zich in te zetten voor studentenbeweging Enactus: ,,We propageren met Enactus hier in Wageningen sociaal ondernemerschap voor studenten. Wageningse studenten zijn daar voor in.’’ Haar collega-student Els van Uffelen vindt dat ook belangrijk: ,,Maar voor mij staat 2019 toch in het teken van het maken van een thesis, of scriptie zoals ze dat in Nederland noemen. Ik wil door. Niet om snel weg te zijn uit Wageningen hoor, ik vind dit een fijne stad.’’ , ,Rustig en tegelijkertijd heel gezellig‘’, zegt Simone: ,,In 2019 ga ik weer verder met mijn studie.’’

De Vallei