Bij Woensdag Debatdag in de bblthk Wageningen kwam veel publiek naar het debat over de verkiezingen voor Provinciale Staten
Volledig scherm
PREMIUM
Bij Woensdag Debatdag in de bblthk Wageningen kwam veel publiek naar het debat over de verkiezingen voor Provinciale Staten © DG/Eric Wijnacker

Betaalbare huizen en wolven zijn zeer welkom in Wageningen

WAGENINGEN - De grootste zorg voor Wageningen? Dat is de bouw van betaalbare woningen, zo werd  woensdagavond duidelijk tijdens het verkiezingsdebat in de bblthk in Wageningen. En de wolf is ook welkom, als het aan de provinciale politici ligt.

Negen (VVD, Pvda, PvdD, CDA, D66, SP, GroenLinks, ChristenUnie en Lokale Partijen Gelderland/Code Oranje) van de dertien deelnemende partijen aan de  Gelderse verkiezingen deden mee en ze troffen een uitstekend gevulde bibliotheek aan. Groot discussiepunt is natuurlijk de bereikbaarheid van Wageningen, waarover de provincie en gemeente een stevig meningsverschil hebben. De ruim honderd aanwezigen op de tribune konden met hun mobiele telefoon meestemmen met de stellingen en daar kwam uit naar voren dat de meerderheid van de mensen de bereikbaarheid van Wageningen echt als een probleem ziet. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei