Bij Woensdag Debatdag in de bblthk Wageningen kwam veel publiek naar het debat over de verkiezingen voor Provinciale Staten
Volledig scherm
PREMIUM
Bij Woensdag Debatdag in de bblthk Wageningen kwam veel publiek naar het debat over de verkiezingen voor Provinciale Staten © DG/Eric Wijnacker

Betaalbare huizen en wolven zijn zeer welkom in Wageningen

WAGENINGEN - De grootste zorg voor Wageningen? Dat is de bouw van betaalbare woningen, zo werd  woensdagavond duidelijk tijdens het verkiezingsdebat in de bblthk in Wageningen. En de wolf is ook welkom, als het aan de provinciale politici ligt.

4 reacties

 • Chris Vos

  3 jaar geleden
  "De meerderheid ziet bereikbaarheid van Wageningen als echt probleem". Goed dus dat de provincie hier ingrijpt, en het niet overlaat aan lokale gemeente politiek die onder invloed van de milieulobby alleen maar met wat lapmiddelen (bestaande infrastructuur) de bereikbaarheid van Wageningen wil verbeteren.
 • bill raven

  3 jaar geleden
  ja en jij zit achter de klok van grootmoeder ;)
 • Dion

  3 jaar geleden
  Nou je zal buiten de bebouwde kom wonen en leuk jonge lammetjes hebben...of andere lieve beestjes waar de kinderen dol op zijn...Of je leuke schoothondje loopt lekker  te rennen en komt een wolf tegen. Maar dan bel je ze en schieten ze die wolf gelijk af met een groot schietgeweer want dan is het ineens een boze wolf. En als ie tegen honddolheid inge-ent moet worden doen we dat ook gewoon even.
 • Lies Breuk

  3 jaar geleden
  Toch nog een stek waar Bor de boze wolf welkom geheten wordt. Alle dieren tellen mee, maar álle mensen ook !  

De Vallei