Bewogen rentree van Monique Heger in raad Wageningen

WAGENINGEN - Natuurlijk was er maandagavond voor ieder aantredend wethouder of raadslid een traditioneel welkomstapplaus in de Wageningse gemeenteraad: maar het hardst en langst klonk dat voor Monique Heger.

2 reacties

 • David

  4 jaar geleden
  Leuk dat iederern zo reageerd in de raad.Een ander punt: Wat mensen geloven is hun eigen keuze. Hoe mensen hun werk uitvoeren een hele andere zaak.Mijn baas zou me raar aankijken als ik zeg dat ik de klus met de hulp van wat dan ook verzonnen zal gaan aanpakken! Beloof het gewoon en doe je best.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Schandalig dat een partij met middeleeuwse gedachtengoed dit heden ten dage durft uit te voeren. Heb uw naasten lief. Nou dat is aan haar wel goed besteed, ze hou van dr levenspartner.
 1. Gewoon alles zeggen of een beetje op je woorden letten? ‘Laten we niet doorslaan, anders zijn we zo terug in de Victoriaanse tijd’
  PREMIUM
  7

  Gewoon alles zeggen of een beetje op je woorden letten? ‘Laten we niet doorslaan, anders zijn we zo terug in de Victoriaan­se tijd’

  Het is vrijdag twintig jaar geleden dat politicus Pim Fortuyn werd vermoord vanwege zijn ideeën, onder meer over de islam en het vreemdelingenbeleid. Zijn moord zwengelde de discussie aan over vrijheid van meningsuiting. Sociale media hadden we nog niet destijds en de termen ‘woke’ en ‘cancelcultuur’ waren nog niet bedacht. Na een week waarin Nederland 22 plekken zakte op de ranglijst van persvrijheid en het bijna alleen maar ging over de uitspraken van presentator Johan Derksen, vroegen we bezoekers op het Wageningse Bevrijdingsfestival: durft u nog alles, altijd en overal te zeggen wat u vindt?

De Vallei