Volledig scherm
Bewoners van de onbewoonbare woningen halen spullen uit hun huizen. © Herman Stöver

Bewoners uitgebrande huizen Tarthorst hebben tijdelijke woning gevonden

WAGENINGEN - De bewoners van de drie huizen in de Tarthorst in Wageningen, die zondagavond zwaar beschadigd raakten bij een zeer grote brand, hebben allemaal een tijdelijke woonruimte gevonden. Hun onderkomens waren na de brand onbewoonbaar geworden.

Een woordvoerder van de gemeente Wageningen zegt dat de gemeente met succes heeft bemiddeld bij de tijdelijke huisvesting van de gedupeerden. Ze hebben allemaal woonruimte in Wageningen gevonden en mogen zes maanden in hun tijdelijke onderkomen blijven.

Geen verder onderzoek

De politie doet geen onderzoek naar de brand. ,,Omdat daar geen enkele reden voor is’’, zegt een woordvoerder. ,,Brandstichting wordt uitgesloten.’’ De brand brak zondagavond rond 19.30 uur uit. Ondanks de massale inzet van de brandweer bleven de drie woningen niet gespaard. Twee andere huizen in het rijtje liepen rook- en roetschade op. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei