Bewoners van het Groenlandje aan de Grebbedijk in Wageningen zijn een petitie gestart om hun ecodorp te behouden. ,,We zien onszelf als pioniers in de transitie naar een duurzaam leven in harmonie met de natuur", zegt bewoonster Yanina Wilhet (tweede van rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners van het Groenlandje aan de Grebbedijk in Wageningen zijn een petitie gestart om hun ecodorp te behouden. ,,We zien onszelf als pioniers in de transitie naar een duurzaam leven in harmonie met de natuur", zegt bewoonster Yanina Wilhet (tweede van rechts). © Herman Stöver

Bewoners van Groenlandje starten petitie om ecodorp te behouden: ‘Hier of op een andere plek’

WAGENINGEN - Bewoners van het Ecodorp Groenlandje aan de Grebbedijk in Wageningen moeten hun biezen pakken. Donderdag hebben ze, volgens eigen zeggen, telefonisch van burgemeester Van Rumund te horen gekregen dat ze binnen een aantal weken moeten vertrekken. 

 1. Carbid is hot, hoe steek je het veilig af?
  Play

  Carbid is hot, hoe steek je het veilig af?

 2. Opnieuw onrust in Arnhemse wijk Geitenkamp: één aanhouding
  Play

  Opnieuw onrust in Arnhemse wijk Geitenkamp: één aanhouding

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei