Henk Vink woont naast pand Gerdesstraat 4 waar mogelijk coffeeshop de Bengel naartoe verhuist.
Volledig scherm
PREMIUM
Henk Vink woont naast pand Gerdesstraat 4 waar mogelijk coffeeshop de Bengel naartoe verhuist. © Herman Stöver

Bewoners zien met lede ogen komst coffeeshop aan: ‘Het past niet in ons straatje’

WAGENINGEN - Coffeeshop De Bengel in Wageningen wil verhuizen naar het centrum van de stad. Het beoogde pand is zelfs al gekocht. Omwonenden zien hun nieuwe buur niet zitten. Zij vrezen voor overlast. ,,Het past niet in ons straatje.’’

7 reacties

 • Pablo De Brito

  1 jaar geleden
  Beetje veel coffeeshops, in de binnenstad. En ze komen van heinde en ver om de wiet en hasj te kopen dus meer verkeers overlast door auto's want de meeste mensen komen niet met de fiets maar met een auto. En overbodig nog een coffeeshop erbij. En geen toegevoegde waarde voor Wageningen alleen maar overlast. En wie gaat er nou boven een coffeeshop wonen? Je bent toch niet gek!!!!
 • Pablo De Brito

  1 jaar geleden
  Nou dat kun je maar beter niet vlak bij je huis hebben. Ze hebben namelijk de neiging om in trappen huizen, portieken en plantsoenen hun blowtje te gebruiken. En blijven hangen. En ze maken een ontzettende troep. Kijk maar op het wallen pad.
 • A I Anders

  1 jaar geleden
  Vanwege de vele studenten natuurlijk.
 • Martin Reekers

  1 jaar geleden
  Een slijterij brengt geen onrust vernielingen en rotzooi met zich mee, dat is dus wel wat anders. Wat ik me afvraag is waarom er überhaupt 3 van die shops nodig zijn in zo'n stadje als Wageningen.
 • Loet Jansen

  1 jaar geleden
  Nergens is het rustiger en relaxter dan in een coffeeshop ! Wat een boer niet kent dat eet ie niet.

De Vallei