,,Helaas willen wereldleiders van verzoening niks weten, vergelding is wat zij willen", zegt Piet Muilwijk bij aanvang van het Coventrygebed in de katholieke kerk in Wageningen. De gepensioneerde leraar gaat voor bij dit wekelijkse vredesgebed, een voorbeeld van de bijzondere samenwerking van de christelijke kerken in Wageningen.
Volledig scherm
PREMIUM
,,Helaas willen wereldleiders van verzoening niks weten, vergelding is wat zij willen", zegt Piet Muilwijk bij aanvang van het Coventrygebed in de katholieke kerk in Wageningen. De gepensioneerde leraar gaat voor bij dit wekelijkse vredesgebed, een voorbeeld van de bijzondere samenwerking van de christelijke kerken in Wageningen. © Herman Stöver

Bijzondere samenwerking van Wageningse kerken

WAGENINGEN - De Week van Gebed begint vandaag. In Wageningen trekken elf christelijke kerken hierbij samen op. Maar de interkerkelijke samenwerking in Wageningen gaat verder dan dat. Van noodhulpfonds tot onderdak voor vluchtelingen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei