Volledig scherm
Saskia van Donkelaar (links) en Miranda Janssen op de Campus Plaza in Wageningen © Herman Stöver

Blij van mooie bloemen in Wageningen

VALLEIVOLKWAGENINGEN - Waar worden Saskia van Donkelaar en Miranda Janssen gelukkig van? ,,Van mooie verse bloemen‘’, zeggen ze in koor terwijl ze even een werkpauze houden op de Campus Plaza in Wageningen.

 ,,Ik koop ze vaak zelf‘’, zegt Van Donkelaar, ,,gewoon omdat ik vind dat je er vrolijker van wordt. En ik laat ze ook wel eens bezorgen, dat geeft een feestelijk gevoel.’’ Miranda Janssen is vaak te vinden bij Bloemenparadijs Van der Meijden in Wageningen: ,,Het voelt bijna als een uitje om daar wat rond te scharrelen tussen die bloemen. En iets te kopen natuurlijk.’’ Maar als ze niks hebben gekocht is er altijd nog een oplossing: ,,Dan haal ik iets uit de tuin. Ik haal de tuin naar binnen ja, ik zie graag iets bloeien in mijn huis.’’ 

Valleivolk (798)

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei