De beoogde nieuwe jonge wethoudersploeg in Wageningen: Dennis Gudden (D66), Lara de Brito (GroenLinks), Peter de Haan (ChristenUnie) en Anne Janssen (PvdA).
Volledig scherm
De beoogde nieuwe jonge wethoudersploeg in Wageningen: Dennis Gudden (D66), Lara de Brito (GroenLinks), Peter de Haan (ChristenUnie) en Anne Janssen (PvdA). © DG/Eric Wijnacker

Blijdschap en kritiek in 'Laraland' Wageningen

WAGENINGEN - De toon is gezet in de Wageningse politieke arena. De nieuwe groene en links-progressieve coalitie van GL, D66, PvdA en CU is enthousiast uit de startblokken geschoten, de oppositie is zeer kritisch. Maar iedereen stemde in met de voordracht van de vier wethouders.

10 reacties

 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Wie hoog staat, kan diep vallen.
 • Eruk Peeten

  4 jaar geleden
  Dag David. Natuurlijk is het goed dat we over 10 jaar nog in een leefbare omgeving wonen. Ik ben heel blij dat ik zelf niet in de drukke Randstad woon, Maar Groen Links gaat veel te ver en verliest de realiteit uit het oog. De stad móet bereikbaar blijven en de groene speeltjes moeten betaald worden. Na een paar jaar zijn de centen op en mag een ander de troep opruimen. Vandaar mijn wens voor een sterke oppositie.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Legoland en Plopsaland kan ik mij levendig voorstellen. Lego kapsels en kabouters in overvloed in het luchtig sprookjes stadje Wageningen. Karkamel met wat smurfjes in de bakfiets over de dijk is al in aantocht.
 • David

  4 jaar geleden
  Hoi Eruk. Over 6 jaar heeft Wageningen nog steeds studenten. Hoogstwaarschijnlijk meer dan nu. Dus de studenten van nu kiezen voor een leefbare omgeving voor straks. niks mis mee toch?Ik ben ook voor een kritische oppositie. Dat is altijd goed voor besluitvorming.  Wel ben ik bang dat de sterkste oppositie nu in de coalitie zit.
 • bill raven

  4 jaar geleden
  ik waan me soms net in een stripverhaal van Asterix en Obelix een Links dorp in een Rechts land! Heerlijk!
 1. De Woningstichting weet nog steeds niet alles van de hack van eind maart: ‘Maar ze hebben niets aan ons verdiend’
  PREMIUM
  1

  De Woning­stich­ting weet nog steeds niet alles van de hack van eind maart: ‘Maar ze hebben niets aan ons verdiend’

  De hack die eind maart de Woningstichting in Wageningen en enkele andere woningcorporaties heeft getroffen, zorgt nog steeds voor vragen. ,,Het onderzoek naar de hack loopt nog steeds”, zegt een woordvoerder van de Woningstichting. ,,Heel veel dingen weten we nog niet. We vragen de mensen nog steeds goed op te letten op bijvoorbeeld vreemde telefoontjes.”

De Vallei