Volledig scherm
Paula van Boer zoekt Vrouw. © KRO-NCRV/Linelle Deunk

Boer Zoekt Vrouw: Wageningse Paula stapt zelf op bij boer Wim

WAGENINGEN - Paula ziet geen toekomst voor haar en boer Wim. Dat bleek zondagavond tijdens de uitzending van Boer Zoekt Vrouw. De Wageningse besloot zelf op te stappen waardoor Wim automatisch overblijft met tegenkandidate Marit.

De Wageningse was gekozen uit de 333 kandidaten die een brief aan de vrijgezelle akkerbouwer uit Emmeloord hadden geschreven.

De Wageningse onderzoeker naar aaltjes (microscopisch kleine bodemdiertjes) had meteen een goed gevoel toen ze boer Wim zag. ‘Wat een een leuke vrolijke kerel, volgens mij kunnen wij samen wel lachen’, zei ze in een interview voor Boer zoekt Vrouw. 

Maar gaandeweg de reeks bleek al dat ze vond dat Wim zich teveel op de vlakte hield. Ook bleek hij niet de actieve man die zij zocht. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Dus u moest in de oorlog uw hondje achterlaten?’ Scholieren horen wat oorlog deed met Wageningers
    PREMIUM
    VIDEO

    ‘Dus u moest in de oorlog uw hondje achterla­ten?’ Scholieren horen wat oorlog deed met Wagenin­gers

    WAGENINGEN - Wat is oorlog? ,,Oorlog is vreselijk’’, zei de 10-jarige Teun Spierenburg. ,,Dat heb je heel mooi en juist gezegd‘’, zei Mia S. Wigman. De 88-jarige Wageningse kwam op de G.J. van den Brinkschool vertellen over haar ervaringen, als 10-jarige, toen de oorlog begon in Wageningen. De aftrap van het schoolproject Oorlog in mijn buurt raakte de scholieren van de groepen 7 en 8. ‘Dat was bij ons’ was meer dan eens een uitroep van de kinderen. De oorlog kwam opeens heel dichtbij in de klas.

De Vallei