Volledig scherm
Farmers challenge bij Argo in Wageningen. © Sven Menschel

Boerenspelletjes na 105 jaar roeien in Wageningen

WAGENINGEN - Boomstamzagen, strobaalwerpen, touwtrekken en zo lang mogelijk aan spijkerbroeken hangen. De Wageningsche Studenten Roeivereeniging Argo, liefst ruim 700 leden sterk, verloochent de boerenoorsprong van Wageningen Universiteit niet.

Ter gelegenheid van het 105-jarig bestaan van de sterk groeiende vereniging is er een feestweek. Dinsdag werd een oude klassieker weer van stal gehaald: De Argo Farmer Challenge. 

Voordat er gefeest werd, gingen enkele honderden studenten de sportieve strijd aan en ditmaal dus, bij hoge uitzondering,  meer op het verenigingsterrein aan de Grebbedijk dan op het water van de Rijn.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Nieuwbouw op Vadaterrein Wageningen wordt minder hoog
    PREMIUM

    Nieuwbouw op Vadater­rein Wageningen wordt minder hoog

    WAGENINGEN - De nieuwbouw op het Vada- of Compotexterrein aan de Costerweg in Wageningen wordt geen 22, maar 15 meter hoog. Het bezwaar van bewoners van woningen aan de Costerweg en De Arc heeft effect gehad, zegt voorzitter Frans van de Weerd van de Vereniging van Eigenaren (VvE) De Arc: ,,Maar we blijven pleiten voor een maximale bouwhoogte van 12 meter. Dat is ons in 2008 bij de bouw van De Arc toegezegd door een wethouder en makelaars.’’

De Vallei