Bosma (PVV) noemt Wagenings Erezilver oud-wethouder Jack Bogers ‘een schande’ om lekken naam Volkert

WAGENINGEN / DEN HAAG - Tweede Kamerlid Martin Bosma (PVV) wil van minister Ollongren weten hoe het kan dat voormalig wethouder Jack Bogers een onderscheiding heeft ontvangen van de gemeente Wageningen. 

28 reacties

 • Nicky

  2 jaar geleden
  Je diskwalificeert jezelf met je woordkeuze. Linkse regime... Zo lang zo'n beetje de helft van Nederland links denkt en links stemt, en de andere helft rechts denkt en rechts stemt, is er geen sprake van een regime. Wees daar blij mee.
 • Nicky

  2 jaar geleden
  Je haalt dingen door elkaar. Is 'ik weet ook dat Pim dood is' bewijslast voor het (dis)functioneren van Bogers? Haatzaaien is een kunst, en jij verstaat die niet. Al zijn je insinuaties misselijk makend.
 • Nicky

  2 jaar geleden
  Wie is Boogerd nou weer, ik snap er niks meer van. Hopelijk heb je je feiten beter op een rij. Als een naam al problemen oplevert...
 • bartmo

  2 jaar geleden
  Heeft u zijn trui gebreid? Of bent u zijn kapster?
 • Mart

  2 jaar geleden
  Ten tijde van de moord op Fortuyn was Boogerd waarnemend burgemeester met geheimhoudingsplicht. Direct na de Moors heeft ie het bureau waar F.vd G werkzaam was namelijk ingelicht,zodat er bewijsmateriaal verduisterd kon worden. En geloof me, je wil er niet naast wonen toendertijd, justitie was een veel geziene gast op de hoek van de straat.