Drukte op de rotonde Mansholtlaan / Droevedaalsesteeg bij de entree van de campus in de avondspits, voor de coronacrisis.
Volledig scherm
Drukte op de rotonde Mansholtlaan / Droevedaalsesteeg bij de entree van de campus in de avondspits, voor de coronacrisis. © Herman Stöver

Breed gedragen oplossing voor verkeer in Wageningen nog ver weg

WAGENINGEN - Is er een oplossing voor het verkeer in Wageningen die voor iedereen goed is? Waar de bewoners van de  wijken Roghorst, de Tarthorst, Noordwest en die van de Diedenweg allemaal blij mee zijn? Tijdens de politieke avond gisteravond bleek dat een breed gedragen oplossing nog ver weg is. 

11 reacties

 • Willem Overeem

  2 jaar geleden
  Ik ben zelf woonachtig in de stad. Opzich is er een soort van rondweg, maar als ik dan lees dat bewoners van de Diedenweg dit een 30km weg willen maken is er van een rondweg weinig sprake.
 • Chris Vos

  2 jaar geleden
  Dan kies ik toch voor aanleggen van de campusroute, meneer Overeem. Er wonen veel minder mensen langs de nieuwe campusroute (Noordwest) in vergelijking met de bestaande route (Roghorst, Tarthorst). En bij de campusroute is er veel meer ruimte om mitigerende maatregelen zoals geluidswallen te nemen, als bij de Nijenoord Allee. Zeker bij de kruispunten!
 • W Westland

  2 jaar geleden
  Mag ik vragen waar u woont meneer Overheem? Blijkbaar heeft u geen last van al het verkeer en denkt u dat de Diedenweg, Lawicks Allee, Neijenoord Allee en Kortenoord Allee geen rondwegen zijn.....
 • Geen

  2 jaar geleden
  Hoeft niet zoveel mogelijk studenten op de campus laten wonen. En bij elke grote kruispunt fietstunnel's. Stoplichten verbreden. En klaar. 
 • Paul Ven

  2 jaar geleden
  Ik wel