Buren metselen deur van Wagenings studentenhuis dicht

VideoWAGENINGEN - Was dat zijn voordeur? Student Jelle Houben uit Wageningen kreeg zondag een chatbericht met daarop de voordeur van het studentenhuis waarin hij woont, dichtgemetseld.

Houben woont in Heeren Verpoosch sociëteit Reymsdyck, een huis van studentenvereniging Franciscus. ,,Onze buren zijn ook van Fransiscus. We hebben plagen elkaar wel. Als er reünisten, oud-bewoners, zijn, dan willen ze wel eens een grap uithalen.’’

Dichtgemetseld

Zondag was de grap het dichtmetselen van de voordeur. Houben kan er wel om lachen. ,,Een huisgenoot was nog thuis. Hij heeft alle stenen eruit getikt. Minder leuk was dat ze het slot hadden dichtgemetseld. Dat was een duur geintje.’’

De buren hebben een filmpje van de dichtgemetselde deur op de satirische website Dumpert gezet. Inmiddels gaat dat filmpje viraal. Houben grinnikt erom. De buren krijgen de rekening nog wel.  

Voordeur aan de Riemsdijkstraat in Wageningen die was dicht gemetseld.
Volledig scherm
Voordeur aan de Riemsdijkstraat in Wageningen die was dicht gemetseld. © DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei