Volledig scherm
Ziekenhuis Gelderse Vallei. © Herman Stöver

Bus uit Wageningen slaat ziekenhuis Ede deze zomer over

EDE - Bezoekers van het Ziekenhuis Gelderse Vallei moeten er van maandag rekening mee houden dat niet alle bussen stoppen bij het Edese ziekenhuis. Dat heeft te maken met wegwerkzaamheden aan de Jan Th. Tooroplaan.

Het gaat om de buslijnen 84 en 88 die van Wageningen naar Ede rijden. Vanaf maandag tot en met 23 augustus rijden die een andere route en komen niet meer langs de bushalte van het ziekenhuis. Ook de halte aan de Tooroplaan ter hoogte van de Bovenbuurtweg is dan tijdelijk opgeheven.

Wegwerkzaamheden: Tooroplaan dicht

Dat heeft te maken met wegwerkzaamheden aan diezelfde Tooroplaan. Verkeer vanuit Wageningen - inclusief de bussen - die naar het station willen, worden dan bij Ede Stadspoort omgeleid via Bennekomseweg, Zandlaan, Frans Halslaan ,Willy Brandtlaan en Willem Dreeslaan. Deze route wordt met omleidingsborden aangegeven.

Bus 85 uit Veenendaal stopt wel nog bij het Edese ziekenhuis maar niet op de Tooroplaan.

Bezoekers die met de bus naar ziekenhuis Gelderse Vallei willen, kunnen dat via buslijn 1, 2 of 6 doen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei