Het zuidelijk deel van het Business & Science Park Wageningen
Volledig scherm
Het zuidelijk deel van het Business & Science Park Wageningen © Herman Stöver

Business & Science Park wil de allure van de Wageningen Campus

WAGENINGEN - Het Business & Science Park Wageningen wil meer op de Wageningen Campus gaan lijken, met dezelfde uitstraling en allure. Daartoe is het noodzakelijk dat het terrein opgeknapt gaat worden en duurzamer gaat ogen. Alle partijen - gemeente, provincie en het relatief nieuwe parkmanagement -  slaan de handen ineen.

7 reacties

 • David

  3 jaar geleden
  Als het alleen maar leverancier zijn die met de auto komen, dan was er geen probleem denk ik. Het gaat meer over alle andere mensen die met de auto komen, terwijl het prima anders kan. Maar zolang iedereen vind dat ze recht hebben op hun heilige koe. Moeten ze niet klagen dat ze de file zijn als ze naar hun werk gaan.  
 • J Kielekamp

  3 jaar geleden
  Nee, ik werk niet in Wageningen en fiets verder dan 1 km. Collegaas fietsen tot 35 km naar hun werk. Leveranciers en automobilisten kunnen prima naar WUR komen. Wat is het probleem?
 • Mart

  3 jaar geleden
  Als ik het zo lees, ben je werkzaam in Wageningen en hoef je hooguit 1 km te fietsen naar je werk. Er zijn er die deze privilege niet hebben en met de auto moeten. Zeker de leveranciers van de WUR
 • Geen

  3 jaar geleden
  Gewoon er om heen. langs noordwest langs agro en langs kortenoord en op de rotonde bij de gamma uitkomen. De beste oplossing. Campus route is weer half werk. Staan we binnen een aantal jaar weer fast. 
 • J Kielekamp

  3 jaar geleden
  Ook met verbeteren bestaande infrastructuur kan bereikbaarheid worden verbeterd. Waarom zou je dan campusroute nog willen aanleggen dwars door het groen? Die zal verbinding BSP met campus bovendien verslechteren. Dat wordt een extra barrière tussen beide.

De Vallei