Buurman instelling Wageningen na steekincident: ‘Politie had geen wagens beschikbaar’

videoWAGENINGEN - Buren van de begeleid wonen-instelling aan de Morel in Wageningen, waar woensdagavond bij een steekpartij een dode en twee gewonden vielen, hebben drie keer 112 gebeld, maar kregen te horen dat er geen politiewagen beschikbaar was. Ze schrokken woensdagavond van geschreeuw en glasgerinkel. 25 minuten na het eerste contact arriveerde de politie.

13 reacties

 • Adrie

  1 jaar geleden
  Nee Ton. Vroeger was zeker niet alles beter. Integendeel. Maar begin jaren zeventig kwam de anti-psychiatrie op. De cliënt 'was niet van hout' In de zorg kwam er meer aandacht voor seductieve factoren. Methodieken voor een menselijke begeleiding en bewustmaking bij cliënt kwamen in zwang, maar in later jaren zijn die weer grotendeels door bezuiniging ongedaan gemaakt. Zelf heb ik na een tiental jaren gedesillusioneerd de zorg verlaten omdat ik het niet eens kon worden met beleid. Ik heb te doen met huidige collega's Het heftigste wat ik heb meegemaakt is het kwijtraken van een pluk haar     
 • Ton

  1 jaar geleden
  Klinkt als "vroeger in mijn tijd was het beter, wij deden alles goed toen". Daar is de kiem gelegd voor de huidige problemen! Pappen en nathouden en na mij de zondvloed!
 • Anton

  1 jaar geleden
  Zeg maar gerust de regeringen van de afgelopen 25/30 jaar die alle bezuinigingen (en privatiseringen) toegepast en doorgevoerd hebben.
 • Anton

  1 jaar geleden
  Doe ff normaal. Dat de politie het niet meer aan kan komt voornamelijk door bezuinigingen van de afgelopen decennia. Geen enkele reden om van Nederland een totalitaire militaire staat te maken vriend.
 • HennieM

  1 jaar geleden
  Ja, vaak is dat wel zo. Maar zij zijn onderbezet. Dankzij de bezuinigingen en het slechte beleid door deze regering. 
 1. Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?
  Play

  Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?

 2. Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen
  Play

  Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen

De Vallei