De Harnjeshof in de Spelstraat. De rest van de straat krijgt volgens de huidige plannen dezelfde hoogte als er nieuwbouw komt op de plek van de bebouwing rechts.
Volledig scherm
PREMIUM
De Harnjeshof in de Spelstraat. De rest van de straat krijgt volgens de huidige plannen dezelfde hoogte als er nieuwbouw komt op de plek van de bebouwing rechts. © Google Streetview

Buurt voelt zich belazerd bij nieuwbouwplan in Wageningen

WAGENINGEN - Al jaren wordt er gesproken over nieuwbouw op de Churchillweg en de Spelstraat in Wageningen. Maandag begint de behandeling daarvan in de gemeenteraad. Het plan voor negentig twee- en driekamer appartementen is een schrikbeeld voor de buurtbewoners. Met de moed der wanhoop, zoals ze dat noemen, schreven ze eind vorige maand een brief aan burgemeester en wethouders om het plan in deze vorm te schrappen. Zonder succes.

2 reacties

  • Willem Overeem

    1 jaar geleden
    @Johann Janssen Je bedoelt mevrouw Janssen van de PvdA, die partij die welgeteld 1400 van de 19000 stemmen kreeg? Of bedoel je het feit dat we voor het laatst 3 jaar geleden, in 2018, gemeenteraadsverkiezingen hadden?
  • Johann Janssen

    1 jaar geleden
    dat noemt men eerlijk bestuur. hebben wij hier niet zelf om gevraagd door weer klakkeloo op die partijen te stemmen die dit soort trucjes en geintjes uithalen.

De Vallei