Het Aurora gebouw in aanbouw, met de entree van de fietsenkelder.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Aurora gebouw in aanbouw, met de entree van de fietsenkelder. © DG

Buurtbewoners zijn boos op universiteit die zonder overleg veertien bomen zou hebben gekapt

WAGENINGEN - Buurtbewoners zijn boos op de Wageningse universiteit omdat die zonder overleg veertien bomen zou hebben gekapt aan de rand van het Dassenbos. ,,Hadden ze niet even kunnen wachten tot het overleg dat we donderdag hebben?’’, zegt Peter Spitteler, voorzitter van bewonersvereniging Noordwest. 

2 reacties

 • W Westland

  1 jaar geleden
  Hou toch eens op om te bomen over bomen, er worden gewoon weer nieuwe geplaatst en dat in meervoud. Het probleem in Nederland is juist dat we te veel overleggen in eigen belang.
 • Hans de Graaf

  1 jaar geleden
  Tsja... die bio-centrales in den lande moeten toch ergens mee gestookt worden? Maar ook dat is Nederland - eerst kappen, dan praten en vervolgens verontschuldigen dat je gekapt hebt. Maar je hebt je doel bereikt.
 1. De Woningstichting weet nog steeds niet alles van de hack van eind maart: ‘Maar ze hebben niets aan ons verdiend’
  PREMIUM
  1

  De Woning­stich­ting weet nog steeds niet alles van de hack van eind maart: ‘Maar ze hebben niets aan ons verdiend’

  De hack die eind maart de Woningstichting in Wageningen en enkele andere woningcorporaties heeft getroffen, zorgt nog steeds voor vragen. ,,Het onderzoek naar de hack loopt nog steeds”, zegt een woordvoerder van de Woningstichting. ,,Heel veel dingen weten we nog niet. We vragen de mensen nog steeds goed op te letten op bijvoorbeeld vreemde telefoontjes.”

De Vallei