Volledig scherm
Campus Plaza. © DG

Campus Plaza in Wageningen krijgt fastfoodrestaurant

WAGENINGEN - Het is eindelijk zover: ook Wageningen krijgt een fastfoodrestaurant. Als enige studentenstad in Nederland zat Wageningen nog zonder. Het restaurant komt in de Campus Plaza op de Wageningen Campus. Dat meldt universiteitsblad Resource.

De bouw van de Campus Plaza op de zuidwesthoek van de campus vordert in rap tempo. Over enkele maanden nemen ongeveer 440 studenten hun intrek in de kamers in het complex. Op de begane grond komen voorzieningen als een buitenlandse bakker, groenteboer, kleine supermarkt, kiosk en kopieerwinkel. Naast een fastfoodrestaurant, komt er ook een pastarestaurant en een cultureel café.

Ondernemers
In het blad zegt ontwikkelaar Ten Brinke uit Doetinchem dat voor al deze zeken een ondernemer is gevonden. Wie dat zijn, maakt hij over enige tijd bekend. Eerder berichtten het Wagenings Ondernemers Contact en de Stichting Ondernemersfonds Wageningen dat zich 34 Wageningse ondernemers hadden gemeld om in de Campus Plaza aan de slag te gaan. Het is de bedoeling dat een aanzienlijk deel van de ondernemers die straks beginnen op de campus, van Wageningse origine zijn.

De Vallei