Felicitaties voor Lara de Brito tijdens de verkiezingsavond
Volledig scherm
Felicitaties voor Lara de Brito tijdens de verkiezingsavond © Sven Menschel

Coalitie Wageningen gaat vol voor groen en links

WAGENINGEN - GroenLinks-lijsttrekker Lara de Brito kondigde het meteen na de verkiezingswinst al aan: ze wilde een nieuw coalitieprogramma dat Wageningen (nog) groener en linkser zou maken. En partners zoeken waarmee dat het best mogelijk is.

25 reacties

 • Socrates3

  4 jaar geleden
  Ondertussen pleit oud vakbondsbonsje Rosenmuller voor hogere salarissen dan de politiek toelaat voor GL vriendjes bij de AFM! Groen Links, de verworden Geld Lade fabriek...
 • Rutger

  4 jaar geleden
  Je hebt gelijk heb inderdaad niet goed gelezen mijn excuus. Maar blijf erbij dat deze coalitie niet de echte Wageningers vertegenwoordigd.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Ook voor het rondje campus. Verhoging fijnstof tegen Noordwest.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Niet helemaal terecht, gedeeltelijk heb je gelijk. Maar GL ? Regelne...rs eerste klas. Die halen Wageningen, dus horeca, middenstand, ondernemers en hun linkse stemmers met een mindere portemonnee onderuit. Oh nee GL is voor minimaal HBO-ers zoals door de media al wordt aangegeven. Men wil graag MBO en lager bij de partij, maar echt plaats is er niet.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Dat mag zijn mevrouw Blok, maar krijg het idee dat het mijn portomonnee meer treft dan de uwe. Zinnige plannen zal ik zeker steunen bij deze coalitie, maar onzinnige zoals een extra wethouder, bredere fietspaden voor fietsbakken die er niet veel zijn en verder.

De Vallei