Consument betaalt prijs voor stikstofcrisis: ‘We moeten toe naar eerlijke prijzen in de supermarkt’

videoEDE- De rekening van de stikstofcrisis wordt door politiek Den Haag voorlopig neergelegd bij de consument. Pas als die in de winkel meer gaat betalen voor melk en vlees, is er steun voor het verminderen van de veestapel van de boeren. 

12 reacties

 • Anneke Dijk

  2 maanden geleden
  We moeten weer een regering krijgen die de agenda van de gekozen partijen uitvoert en niet die van de NWO. Dan zijn ineens ALLE verzonnen crisisen voorbij en kunnen we weer vooruit gaan denken. We hebben kernreactoren nodig en niets anders!
 • Johan Derksen

  2 maanden geleden
  Wij moeten naar een evenredig betaal versie, bedrijven stoten ook co2 uit en vervuilen meer dan alle burgers bij elkaar maar wij burgers moeten steeds weer meer betalen !!!!! De overheid moet eens diep in hun ziel kijken en zien dan hoe krom de regels zijn !! Grote uitspraak van de regeringen tot nu toe "de vervuiler betaald "nou sorry maar daar merken wij niets van de burgers betalen 80% en bedrijven 20% maar bedrijven zijn de grootste vervuilers !!!!!!!!
 • JP Slot

  2 maanden geleden
  Als je de prijs in de winkel vergelijkt met de prijs die de boer krijgt dan betaalt de consument al flink. Wie zegt mij dat het dubbeltje meer voor vlees of groente ook daadwerkelijk bij de boer terechtkomt?
 • Erwin Damhuis

  2 maanden geleden
  De stikstofcrisis en de daaraan gekoppelde huisvestingcrisis word over de rug van de boer en de consument uitgevochten. Laat politieke partijen eens een punt maken van (over)bevolkingspolitiek. Het nijpende tekort aan woningen word volledig veroorzaakt door een constante stroom van (arbeids)migranten. 100.000 per jaar en dat al jaren. Hier is niet tegen te bouwen, zeker niet in het overvolle NL. Helaas kijkt de politiek de andere kant op en durft dit punt niet op de agenda te zetten, zwaktebod!
 • H Jager

  2 maanden geleden
  Zolang dit geen Europesche aanpak uit brussel is , zul je zien bij het stijgen van de prijzen van de zuivelprodukten , de mensen in de grensstreek,massaal in duitsland gaan winkelen, kijk maar naar de diesel en benzine prijzen ,en de massale aanvragen voor aardgas aansluitingen, op woonhuizen in Duitsland . Nationaal kunnen wij dit probleem niet oplossen zolang er lang geen eenheid is in de Europesche unie . 1 ding telt en dat is de knip !!! De winkeliers in NL zullen dan ook de dupe worden .
 1. Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit
  Play

  Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit

 2. Dit is crystal meth
  Play

  Dit is crystal meth

De Vallei