Controles Wielerbaan Wageningen: 'Dit werkt juist verloedering in de hand’

VIDEOWAGENINGEN - Alleen vakantievierders zijn nog welkom in de vakantiehuisjes op het Wageningse recreatiepark De Wielerbaan. Verhuren aan studenten of mensen die tussen een verhuizing in zitten is er niet meer bij.

3 reacties

 • Hennie Brouwer

  4 jaar geleden
  Je weet het echt niet van de hoed en de rand. Puur giswerk.
 • JacWest

  4 jaar geleden
  Wat een belachelijke reden van de gemeente Wageningen. Wat willen ze hiermee bereiken? Dit betekent dus dat Otto hier ook niet meer komt om alle Polen heen en weer te rijden? En dat die Polen dus elders moeten gaan wonen? Overal wordt geadverteerd dat, bij aankoop van een vakantie-chalet er een rendement te behalen is, de TV heeft meerder programma's die hierover gaan. Alleen Wageningen wil het anders. Zal wel met de illegale boomkap te maken hebben, gewoon rancune. Bah.
 • Hennie Brouwer

  4 jaar geleden
  Lekker verhaal vol zelfmedelijden. Meneer van Wijk je bent gewoon de dupe van bewoners die er wel permanent verblijven. Een huur/koophuis hebben in Wageningen of omgeving en dit onderverhuren en zelf lekker op de camping zitten. Zo heeft jarenlang een moeder op de camping gezeten terwijl  haar dochter in een huurhuis samenwoonde met haar vriend. De regels zijn er niet voor niets. Juist voor langere periodes te verhuren kan er verloedering ontstaan omdat je niet weet wat je huurders "uitvreten" (op z'n Waogenings).