De marktkramen met non-foodartikelen waren vanwege de maatregelen tegen corona verplaatst naar het parkeerterrein van Hoogvliet aan de Costerweg in Wageningen. De kramen keren nu terug naar de binnenstad. De markt wordt uitgebreid met de Vijzelstraat en het Salverdaplein.
Volledig scherm
PREMIUM
De marktkramen met non-foodartikelen waren vanwege de maatregelen tegen corona verplaatst naar het parkeerterrein van Hoogvliet aan de Costerweg in Wageningen. De kramen keren nu terug naar de binnenstad. De markt wordt uitgebreid met de Vijzelstraat en het Salverdaplein. © Herman Stöver

De markt keert weer terug naar de binnenstad van Wageningen

WAGENINGEN - De marktkramen met non-foodartikelen keren vanaf woensdag 16 september terug naar de Wageningse binnenstad. De marktkramen en -wagens worden verdeeld over de Markt, het Raadhuisplein, de Vijzelstraat en het Salverdaplein.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei