Zonder samen te spelen namen de bandleden van metalband Monster uit Wageningen een album op. Van links naar rechts Bas Briaire, Frank Ruisch, Michael Schoemaker.
Volledig scherm
PREMIUM
Zonder samen te spelen namen de bandleden van metalband Monster uit Wageningen een album op. Van links naar rechts Bas Briaire, Frank Ruisch, Michael Schoemaker. © Sven Menschel

De muzikanten van Monster namen coronaproof een album op: ‘We kwamen één keer bij elkaar voor de bandfoto’

WAGENINGEN - Nooit speelden de vijf leden van de Wageningse metalband Monster samen in een oefenruimte. Toch kregen ze het in coronatijd voor elkaar om een EP en een album op te nemen.

0 reacties

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

De Vallei