Volledig scherm
© Sven Menschel

De Waterlanders onderzoeken ‘een laag van kunstmatigheid’ op de Wageningse campus

WAGENINGEN - Performance, muziek en beeldende kunst. De zes kunstenaars van het Wageningse gezelschap Waterlanders namen het publiek donderdagavond mee over de campus van Wageningen Universiteit. 

Ze hebben zich voor hun voorstelling Eindgebruiker laten inspireren door gesprekken die zij met wetenschappers hebben gehouden. Eindgebruiker gaat over hun persoonlijke relatie met technologie.

De kunstenaars zien technologie als een laag van kunstmatigheid tussen mensen en onze omgeving. Die laag willen de Waterlanders onderzoeken en doorbreken. 

Start van theaterseizoen

De voorstelling van de Waterlanders betekent de start van het theaterseizoen van de Junushoff. Het theater heeft gekozen voor de campus als locatie om de band tussen universiteit en de stad te versterken en bovendien nieuw publiek aan te trekken.

De Waterlanders spelen vrijdag om 19.00 uur en zaterdag om 15.00 en 19.00 uur de voorstelling nog eens. Kaarten zijn verkrijgbaar via junushoff.nl.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei