Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images

Dierenarts (61) randde volgens OM jarenlang assistentes aan bij behandeltafel: ‘Ik durfde niks te zeggen’

ARNHEM – Het kan gebeuren dat je een keer per ongeluk een borst van een assistent aanraakt als je samen een grote hond op de behandeltafel in bedwang houdt en deze moet onderzoeken. Maar het was nooit met opzet, zei een 61-jarige dierenarts uit Wageningen vrijdag voor de rechtbank in Arnhem.

8 reacties

 • Joke Kiersch

  2 maanden geleden
  Zo werkt dat niet M vd Boom Er is sprake van een ongelijke machtsverhouding. De vrouw wil niet zeuren, wil haar baan niet kwijt, denkt dat het aan haar ligt, vind de persoon over het algemeen aardig etc etc. De stap om zoiets te melden is heel moeilijk. Je hoopt dat het stopt.
 • M v.d. Boom

  2 maanden geleden
  als je al honderden keren bent aangeraakt, dan heb je het gewoonweg te lang verzwegen of wellicht heel lang goedgevonden.
 • J.M. Horst

  2 maanden geleden
  Bij de beesten af, dit gedrag.
 • Peter Van Kampen

  2 maanden geleden
  Wat een viespeuk
 • E. Busch

  2 maanden geleden
  @AR: wat wilt u eigenlijk zeggen? Dat het niet gebeurd is? Of bent u een complotdenker die het verdacht vindt dat de verhalen nagenoeg hetzelfde zijn waardoor een onschuldige man het slachtoffer dreigt te worden? Volgens het OM is er voldoende bewijs en dat is niet zomaar. Zou dat bewijs er nl. niet zijn dan zou de zaak al lang geseponeerd zijn.