Hotelmanager Hans Hooft test de schommel uit in de themakamer over Astrid Lindgren onder het toeziend oog van gastvrouw Henriet van Wolfswinkel.
Volledig scherm
PREMIUM
Hotelmanager Hans Hooft test de schommel uit in de themakamer over Astrid Lindgren onder het toeziend oog van gastvrouw Henriet van Wolfswinkel. © Herman Stöver

Een schommel in de hotelkamer: alles staat in het teken van vrijheid in vernieuwde Hotel De Wereld

WAGENINGEN - Logeren in een vertrek dat in het teken staat van Nelson Mandela of schommelen in een Astrid Lindgrenkamer. In Hotel De Wereld in Wageningen draait het allemaal om vrijheidsstrijders van vroeger en nu.

1 reactie

  • Jan Brouwer

    3 weken geleden
    Het moet nu toch wel bekend zijn dat er Wageningen geen sprake was van een capitulatie. De Duitse troepen in Nederland capituleerden 4 mei 1945 op de Lüneburger Heide tezamen met de troepen in Noordwest-Duitsland en Denemarken. Deze capitulatie werd op 5 mei om 08.00 uur van kracht. In Wageningen om 16.30 uur ondertekening van ''Bevelen aan gecapituleerde Duitse bevelhebbers' tot het verstrekken van militaire informatie ter implementatie van het Document van Overgave van 4 mei.

De Vallei