Volledig scherm
Elvis in viervoud op het 5 Meiplein in Wageningen © DG/Eric Wijnacker

Elvis in viervoud naar Black Pete in Wageningen

WAGENINGEN _ Ze vormden een attractie op zich, de vier Elvis-imitatoren die zaterdag een kijkje kwamen nemen bij de Sinterklaasintocht in Wageningen.

De vier mannen waren weliswaar niet onder handen genomen door een visagist en ze hadden ook hun Elvis-outfit niet aan, maar toch viel hun aanwezigheid  veel Wageningers op. Ze komen uit Ierland, Engeland, de Verenigde Staten en Brazilië en treden nu op tijdens een driedaags Elvis Presley-weekend in het Fletcher Hotel De Wageningsche Berg. 

Black Pete

Ze gaan de hele wereld over en wandelden zaterdag langs Hotel de Wereld vanaf de Wageningse Berg de binnenstad in. Op zoek naar Zwarte Piet oftewel Black Pete: ,,We like it.’’ Ze genoten van de drukte en het kinderplezier. En brachten onderweg ook even een bezoek aan het bevrijdingsmonument op het 5 Meiplein: ,,Wageningen is nice. It's the City of Liberation? That’s special.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei