Volledig scherm
Auto maandagavond op zijn kop bij de Dassenboslaan op Wageningen-Hoog. © Persbureau Heitink

Extra controles op hardrijders in Wageningen

WAGENINGEN - De politie merkt dat er de laatste dagen veel te hard gereden wordt in Wageningen-Hoog. Mogelijk als gevolg van diverse wegwerkzaamheden in de omgeving waardoor haastige automobilisten sluiproutes zoeken. Er worden dan ook extra snelheidscontroles uitgevoerd. 

Dinsdagochtend werden in twintig minuten twee overtredingen geconstateerd. Waar 50 kilometer is toegestaan reden automobilisten 69 en 72 kilometer en zij krijgen een bekeuring thuis. De politie moest snel weg vanwege spoedmeldingen maar keert zeker en langduriger terug. Directe aanleiding is een aanrijding tussen twee auto's maandagavond op de hoek  Dassenboslaan/Dennenlaan op Wageningen Hoog, waarbij wonderlijk genoeg niemand ernstig gewond raakte.

Slagsteeg

 De melding van de extra controles heeft tot flinke reacties geleid op Facebook.  Er wordt gepleit om ook op andere wegen extra te controleren. Vaak wordt de Slagsteeg in het Binnenveld genoemd, maar ook de Van Uvenweg, Hollandseweg, Rietveldlaan en Postjesweg.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei