Elo Jansen van De Oude Tol en Leo Gensen van het Oude Bijenhuis op de Grintweg: ,,Het wordt niet veiliger voor fietsers.’’
Volledig scherm
PREMIUM
Elo Jansen van De Oude Tol en Leo Gensen van het Oude Bijenhuis op de Grintweg: ,,Het wordt niet veiliger voor fietsers.’’ © Sven Menschel

Fietsstraat Grintweg Wageningen strop voor ondernemers

WAGENINGEN - De ondernemers langs de Grintweg in Wageningen vrezen fors omzetverlies als Wageningen het voornemen doorzet om van de weg een fietsstraat te maken. ,,Het gaat ten koste van onze bereikbaarheid en onze zichtbaarheid. Het kost miljoenen, maakt het niet veiliger voor fietsers en zorgt er voor dat er straks minder potentiële klanten langs komen. Een slecht plan en bepaald niet ondernemersvriendelijk waarvoor het college zegt te staan’’, zegt Elo Jansen, eigenaar van tuincentrum de Oude Tol.

6 reacties

 • Nicky

  3 jaar geleden
  Een  winkelier die mij ongevraagd - en in eigen belang - stemadvies gaat geven? Haha!
 • Geen

  3 jaar geleden
  Of nogmaals neem de grote weg daar licht al een mooi fietspad. Hoef je ook geen geld voor uit te trekken. Probleem opgelost.
 • Dion

  3 jaar geleden
  Volgens mij mag dat helemaal niet, ik zou als ondernemer gelijk een advocaat nemen.
 • Jan Ronald Boom

  3 jaar geleden
  Waarom is de Bennekomseweg niet gekozen als vervolg van de fietsstraat, deze wordt nu al hoofdzakelijk door fietsers gebruikt. De planners kijken alleen maar vanachter hun bureau op een kaart, maar vergeten te kijken naar de werkelijke situatie.
 • Wageningen

  3 jaar geleden
  Belachelijk plan. Ga zo door coalitie. Groen Links en D66 voorop.

De Vallei