Maud Hulshof wethouder wageningen 28112019
Volledig scherm
PREMIUM
Maud Hulshof wethouder wageningen 28112019 © Sven Menschel

Financieel geplaagd Wageningen heeft geen keuze: het roer moet om, het moet anders

WAGENINGEN - Wageningen moet andere keuzes maken wil de gemeente niet in grote financiële problemen terecht komen. ,,De gevolgen van de coronacrisis zijn groot. Niet alleen voor de stad ook voor onze financiën’’, zegt wethouder Maud van Hulshof. 

10 reacties

 • Jansen

  7 maanden geleden
  Goed nieuws , dat het roer eindelijk om moet . In Wageningen was of het kompas kapot of de stuurlui hadden te veel  gedronken .Wat trouwens niet vreemd is ,  in het Wageningen ,dat allang niet meer het Wageningen van de Wageningers is .
 • Mart

  7 maanden geleden
  De grootste geldverslindende medewerker is weg, nooit geen Gudde meer
 • Wageningen

  7 maanden geleden
  Het is gewoon jaren slecht financieel beleid geweest. Men heeft nooit commercieel willen denken. Hoe hou je Wageningen aantrekkelijk voor bedrijven en hou je Wageningen goed bereikbaar. Waarom konden sommige omliggende dorpen/steden dit wel? Daar waren waarschijnlijk visionairs. Dit financieel beleid is al zeker een kwart eeuw niet behoorlijk. Vroeger hadden we de voorganger van NXP-semicinductoren, wilde uitbreiden, maar mocht niet. Is een groot bedrijf geworden met veel werknemers. En zo waren er nog meer bedrijven.
 • Willem Overeem

  7 maanden geleden
  Waar gaan we dat geld vandaan toveren dan? Dat politiek lang duurt is een feit. Ook landelijk. Plannen kunnen gewoon niet volgende week gerealiseerd worden, omdat mensen (zoals jij bijvoorbeeld) het er niet mee eens zijn.
 • Martin

  7 maanden geleden
  besmettingen
 1. Dit zijn de gouden tips voor een fantastisch paasweekend

  Dit zijn de gouden tips voor een fantas­tisch paasweek­end

  Eén zwaluw maakt nog geen zomer. En twee ook niet. Toch loont het de moeite om tijdens de paasdagen af en toe eens naar boven te kijken tijdens een paaswandeling. Zeker als je in de buurt van boerderijen in het landelijk deel van de Vallei komt, loop je alle kans om boerenzwaluwen te zien. Deze week zijn ze massaal teruggekeerd uit hun Afrikaanse winterverblijven om zich hier voort te planten. En zeg nou zelf, met zwaluwen om ons heen voelt het ondanks de wat lagere temperatuur toch als lente.
 1. Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit
  Play

  Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit

 2. Dit is crystal meth
  Play

  Dit is crystal meth

De Vallei