Gedeputeerde Drenth: Gelderse boer moet gewoon inleveren voor stikstofcrisis

videoWAGENINGEN - Boeren in Gelderland moeten gewoon inleveren om de stikstofproblemen op te lossen. Gelders gedeputeerde Peter Drenth wil zijn beleid voor landbouw niet aanpassen, waar zijn Friese collega dat nu wel doet.

35 reacties

 • joukon

  2 jaar geleden
  De Nederlandse Staat hield een pleidooi voor Hoogste Gerechtshof met onderbouwing van RIVM monitoring en werd mede hierop deels in gelijk gesteld; zie zaaknummer 200231814-1 (even googlen).. En nu trekken die regeringspartijen VVD en CDA die RIVM onderzoeken in twijfel onder druk van boerenprotesten. Nu zouden RIVM monitoring niet deugen? Leg dat mij eens uit.Minister Carola Schouten in spagaat; "er moeten meer meetpunten komen" .Meetpunten zijn niet de oplossing voor een teveel aan stikstof. Pak het aan bij de bron. We gaan er vast nog meer over horen.
 • Sverre Gaffelbaard

  2 jaar geleden
  En als ik er nog wat mag toevoegen is het volgende....: "Wie aan de boer komt vraagt om hongersnood!"
 • Mattie

  2 jaar geleden
  Je bent wel te beklagen.
 • ArJan

  2 jaar geleden
  Ik vraag me hardop af waar dit stikstofgedoe eindigt, nu de boeren,straks het volk,schiphol en andere vliegvelden mogen niet benoemt worden,oceaanstomers die miljoenen liters stookolie erdoor jagen ook niet....EGET Lijkt mij handigger om in probleemlanden te gaan investeren voor gezondere industrie ipv hier alles op scherp te zetten,en geloof niet alles wat als eerste nieuws gebracht word,iedereen heeft onderhand internet, ga zelf op zoek als er tegenwoordig nog tijd voor is,ik wens de boeren in Nederland het allerbeste en heb geen goed woord over voor de bestrijding van het stikstofprobleem
 • Joh

  2 jaar geleden
  Bepaal jij of ik dom lul, denk dat je zelf eens na moet denken voordat je erg kortzichtig reageert

De Vallei