Jeroen Dijsselbloem helpt Petra van Amersfoort (links) en Jolanda Fennema om het menstruatiekastje te vullen. Even daarvoor heeft de oud-minister het eigenhandig aan de muur bevestigd naast de Ontmoetingswinkel van het Leger des Heils in Wageningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Dijsselbloem helpt Petra van Amersfoort (links) en Jolanda Fennema om het menstruatiekastje te vullen. Even daarvoor heeft de oud-minister het eigenhandig aan de muur bevestigd naast de Ontmoetingswinkel van het Leger des Heils in Wageningen. © Sven Menschel

Geen geld voor tampons of maandverband? In Wageningen hangt nu een speciaal menstruatiekastje

WAGENINGEN - Vrouwen en meisjes die niet genoeg geld hebben om menstruatieproducten als tampons en maandverband te kopen, kunnen sinds dinsdagavond terecht bij een menstruatiekastje. Het hangt aan de muur naast de Ontmoetingswinkel van het Leger des Heils aan de Kamerlingh Onnesstraat in Wageningen. Ze kunnen daar dag en nacht gratis de spullen pakken die ze nodig hebben.

1 reactie

  • Janneke - Jans - van der Tas

    1 week geleden
    Dit is het toppunt van armoede..........dat wij zo diep gezonken zijn, hier in Nederland. Naar een kistje aan de muur voor tampons en maandverband.

De Vallei