Volledig scherm
Kerst in het Park © Salem

Geen Kerst in het Park door wind en regen

WAGENINGEN - Er is dinsdagavond geen tweede editie van Kerst in het Park in het Torckpark in Wageningen. De organisatie heeft het evenement af moeten blazen vanwege de verwachte weersomstandigheden. 

,,Het is heel vervelend, maar we moeten Kerst in het Park helaas afblazen”, zegt Marleen van Hell. ,,Na overleg met Meteo Consult hebben we hiervoor gekozen. Het ziet er erg regenachtig en windvlagerig uit. Geen avond om lekker rond te hangen rond de vuurkorven.’’

Vorig jaar een succes

Kerst in het park, een initiatief van evangeliegemeente Salem, was vorig jaar een flink succes. Honderden mensen trokken naar het park om te genieten van een levende kerststal, vuurkorven, kunstobjecten, warme chocolademelk, koortjes en figuranten. Van Hell belooft volgend jaar opnieuw het evenement op poten te willen zetten. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei